Αγαπητοί μαθητές,

Όπως γνωρίζετε ξεκινάνε από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου τα μαθήματα του σχολείου με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας WEBEX.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η εξ αποστάσεως διδασκαλία συνιστά το πλέον πρόσφορο εργαλείο για να διατηρήσουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μας την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία στις παρούσες, έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας – χωρίς να αποσκοπεί στο να υποκαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων και οι ώρες διδασκαλίας  είναι τα ίδια που ακολουθούσατε στην έως τώρα δια ζώσης διδασκαλία. Για όσους δεν έχουν το πρόγραμμα μπορούν να το αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του σχολείου στην επιλογή Μαθητές>Α’ τάξη για τους μαθητές της Α’ Γυμνασίου, στην επιλογή Μαθητές>Β’ τάξη για τους μαθητές της Β’ Γυμνασίου και στην επιλογή Μαθητές>Γ’ τάξη για τους μαθητές της Γ’ Γυμνασίου.

Επίσης να μπαίνετε τακτικά στα email σας στο σχολικό δίκτυο ( http://webmail.sch.gr ) με τους κωδικούς που σας δόθηκαν  και να ελέγχετε τακτικά το ταχυδρομείο σας.

Στα email σας στάλθηκαν οι διευθύνσεις των καθηγητών  στην πλατφόρμα webex που θα χρειαστείτε για να συνδεθείτε μαζί μας και να παρακολουθήσετε τη διδασκαλία εξ’ αποστάσεως. Κάνοντας κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης WEBEX .

Τέλος σας υπενθυμίζω ότι το σχολείο θα είναι λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες από 18.00 έως 21.40  όπου μπορείτε να τηλεφωνείτε στο 2682061511 ή να επικοινωνείτε για οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά τη φοίτησή σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου espg@sch.gr

Εύχομαι σε όλους Υγεία και ελπίζω ότι σύντομα θα μπορέσουμε να βρεθούμε όλοι μαζί στο σχολείο μας.

Ο Διευθυντής του Εσπερινού Γυμνασίου

Δημήτρης Κίστης

 

Λειτουργία σχολείου με τηλεδιασκέψεις